0493 311 888

Terugbelformulier

  1. Heeft u een vraag? Laat ons u terugbellen! Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)

    Ongeldige invoer

Nieuw!

TRANSPORTHULP - SPATSCHERMEN
MET BEUGEL VOOR DE IVECO DAILY TOT 50 C

Eenvoudig aan te brengen d.m.v. snelklemmen

pdfKlik hier voor meer informatie!

Open laadbak op maat gebouwd

Wij produceren standaard en maatwerk open laadbakken op chassis/ cabine van alle merken. Onze open laadbak is een betrouwbaar, goed product geheel gemaakt naar uw eigen wensen.

De standaard open laadbak voldoet aan alle eisen van de RDW en is voorzien van: Aluminium borden met opbouwsluitingen, zijafscherming, 18 mm anti slip Europees hechthouten laadvloer, bindhaken, zijmarkeringslichten in LED uitvoering en uitneembare rongen. Tevens zijn al onze laadbakken geheel volbad gegalvaniseerd waardoor de laadbak een duurzame en kwalitatieve behandeling tegen roest heeft ondergaan aan zowel de buiten alsook de binnenzijde, hierdoor ontstaat een goed en betrouwbaar product waar u jarenlang plezier van zult ervaren.

Verschillende uitvoeringsmogelijkheden voor de laadbak

Diverse uitvoeringsmogelijkheden zijn bespreekbaar, bijvoorbeeld met auto-laadkraan of speciale gereedschapskisten. Ook uitvoeringen met speciale klantwensen zoals bijvoorbeeld in de wegenbouw en bij hoveniers bedrijven, kippers zowel achterwaarts als driezijdig kippend behoren tot de mogelijkheden.

Activiteiten Weijer Open Laadbakken

De hoofdactiviteiten van Weijer Open Laadbakken is het produceren van alle soorten en maten laadbakken, welke voldoen aan de specifieke klantwensen. Alle uitvoeringen van onze open laadbakken zijn maatwerk en worden in zijn geheel thermisch verzinkt, hiermee zijn onze open laadbakken jarenlang bestand tegen roestvorming, ook in extreme omstandigheden! Onze open laadbakken worden ingezet voor o.a. gladheidsbestrijding, wegenbouw/werkverkeer, bouwbedrijven en loonbedrijven en hoveniers. Tevens rijd een groot aantal gemeenten met onze open laadbakken voor bijvoorbeeld stadsreiniging en onderhoud. 

Robuuste en duurzame laadbakken

Weijer Open laadbakken zijn robuust en duurzaam gebouwd voor jarenlang rijd en laadplezier. Overtuig uzelf door de aanschaf van onze open laadbak en ongetwijfeld zien wij u weer terug bij de aanschaf van een nieuwe auto voor weer een nieuwe Weijer Open laadbak!

Interesse of vragen?

Heeft u vragen of interesse in onze open laadbakken of andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier ›

Recent opgeleverd

Contact

icon-address  

Dukaat 4
5751 PW Deurne

icon-phonesmall  

0493 311 888

icon-fax   

0493 315 300

icon-mail  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

icon-web  

www.verstappenmetaal.nl