0493 311 888

Terugbelformulier

  1. Heeft u een vraag? Laat ons u terugbellen! Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)

    Ongeldige invoer

Verstappen Metaal & Carrosseriebouw produceert , repareert en restaureert alles waarvan wij denken dat we het kunnen maken, met een ruime bron aan vakcollega's bieden wij de oplossing voor uitvoering van uw wensen, vragen en ideeën waarbij de doelstelling is om tot een perfect eindproduct te komen, van bedenken en ontwerp tot oplossingen en product ! Metaalbewerking en laswerkzaamheden, productontwikkeling en maatwerk is wat wij bieden in een informele sfeer voor zowel bedrijven als particulier, U vraagt, wij maken!

Verder is Verstappen Metaal & Carrosseriebouw actief als producent van Weijer Open laadbakken, op het gebied van Open laadbakken heeft Verstappen metaal & Carrosseriebouw zich reeds een aantal jaren gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van Open laadbakken. Standaard Open Laadbakken en Maatwerk laadbakken met of zonder laadkraan en uitgevoerd als achterwaartse of 3 zijdige kipper, ook hier geldt; U vraagt, wij maken!

Activiteiten Verstappen Metaal

Verstappen Metaal is het beste te omschrijven als constructieve metaalbewerker in de breedste zin van het woord ! Of het gaat om een sierhekwerk, een constructiedeel voor een machinelijn, een kunstwerk of seriewerk, bij Verstappen Metaal bent u aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring op het gebied van staal , roestvaststaal, aluminium en koper/brons werken weten wij onszelf van de andere aanbieders te onderscheiden. Uw idee proberen wij samen met u zorgvuldig uit te werken en tot een perfect resultaat te produceren. Een verdere specialiteit van Verstappen Metaal is het ontwikkelen en produceren van dierenartsen praktijkinrichting zoals opname hokken, of speciaal op maat gemaakte dierenverblijven , hulpgereedschappen en speel / leer attributen voor dieren. Kortom een maatwerkspecialist voor al uw producten!

Interesse of vragen?

Heeft u vragen of interesse in onze open laadbakken of andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier ›

Recent opgeleverd

Contact

icon-address  

Dukaat 4
5751 PW Deurne

icon-phonesmall  

0493 311 888

icon-fax   

0493 315 300

icon-mail  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

icon-web  

www.verstappenmetaal.nl